Het Corona schip zinkt. Maar is het bewust op de klippen gelopen of getorpedeerd?

Swiss Family Robinson.

Voelen jullie het ook? Er kantelt iets. 

Ik ruik het scherpe zuur van ingedroogd angstzweet en hoor het woest gerammel aan deuren, die achter de полезные дураки dichtvallen.

The pendulum swings.

In mijn favoriete podcasts gaat het ineens over pro vaccin artsen die wijzen op de grote gevaren van het spike proteïne. Ik lees tweetjes van wezeltjes die inééns een probleem hebben met Covid maatregels. En zie op twitter dat scherpe posts over myocarditis bij jongeren en andere heftige bijwerkingen van de gentherapie, zomaar worden toegelaten. Ook hoor ik dat Facebook, posts over het Wuhan Lab, als oorsprong van het “gain of function virus” niet langer verwijdert en zie een zwetende, stotterende Fauci en een ontheiligde Gates, hogepriesters van de pandemie, voor wie de media brandstapels langzaam beginnen te smeulen en te knetteren.

Steeds vaker hoor je de bredere protesten tegen het bedelven van kinderen en jongeren onder maatregels en vaccinaties. 

Het is te mooi om waar te zijn. Dus is het waarschijnlijk ook niet waar.

Of tenminste niet oprecht.

Het wordt te mainstream uitgevent. Het is allemaal te “geregisseerd”.

Deze fase kan eenvoudig de uitgekookte aanloop zijn naar een nieuw hoofdstuk, waarin het uitgebluste Covid 19 moet worden vergeten. Misschien wordt de sprong naar andere biowapens voorbereid of een rampzalige food and energy shortage.

Misschien wordt het corona toneel nu met alle acteurs erbij, met satanische precisie en wreedheid, aangeveegd, klaar voor het volgende bedrijf van het horror toneelstuk, whatever the Hell that may be!

Het klimakoboldje Greta loopt zich al warm in de coulissen.

Het kan ook “damage control” zijn, “abort, abort, abort”.

Ook voor deze optie valt veel te zeggen.

De bijwerkingen van de gentherapieën klotsen zo langzamerhand tegen de plinten op. De vele duizenden slachtoffers worden nog weggemoffeld in de ondiepe kuilen van de media censuur, maar hun zoete geur begint die van de lente te verdrijven.

En dat terwijl door moedig handelen van de leiders van het vrije Florida, Wit Rusland en Zweden de waanzin van de Covid-maatregels onomstotelijk zijn bewezen. En in Las Vegas de massa’s hossend over straat gaan, terwijl in Nederland oma met haar mondluiertje vol grafeen -bedank Sywert- nog doodsbang de Jumbo binnen strompelt.

De renegade staten en -landen slaan gigantische gaten in de globalistische scheepswand, genoeg om de geloofwaardigheid van het narratief over een “dodelijke pandemie” te laten zinken.

Wellicht sluit de door Prins Charles aangehaalde “narrow window of opportunity” zich bijna en springen de eerste volgevreten ratten van het zinkende WEF boot. 

In dat geval bid ik voor het ongedierte dat te lang op het kantelende WEF bootje van kapitein Klaus blijft hangen; de ratjes waar de hebberigheid en de machtshonger, het winnen van overlevingsinstinct, omdat het scheepsruim nog vol ligt met de volvette kaas, die ze nu eenmaal door de duivel zelf was beloofd.

Zwitsers zijn intelligent, maar het zijn nooit goede zeevaarders geweest.

Vind je mijn werk mooi, goed of zelfs belangrijk? Je kunt het hier ondersteunen.

27 Comments

 1. Sigrid Oosterbeek

  3 June 2021 at 12:19

  Wat een geweldig stukje is dit en zo duidelijk en waar, het is momenteel echt ‘wat de toekomst brengen mogen’ we wachten af maar niet gelaten.

 2. Langs de meetlat van fatsoen horen ook de ratten met het schip ten onder te gaan.

 3. Peter Schouten

  3 June 2021 at 13:38

  Hoeveel kijkers en lezers kun je hier wel niet mee krijgen? Na de angst nu de boosheid? Het volk gaat vragen om maatregelen en je kunt zelf kiezen wie de schuldigen zijn. Liefst diegenen op sleutelposities veroordelen, chaos ontstaat, de angst komt terug en de verlossers zullen naar voren treden en met gejuich en bloemen worden binnengehaald.. En we leven nog lang en gelukkig zonder ons zorgen te hoeven maken om bezit…

 4. Nieuwe Geluid

  3 June 2021 at 18:40

  Ik begin ook steeds meer dan voorheen sterk het gevoel te krijgen dat het poepkasteel in elkaar aan het zakken is, meer dan een paar maanden terug. Ze zijn nu nog heel erg aan het bluffen en dreigen en hopen dat nog zoveel mogelijk erin tuinen met de gedachte “vaccin maakt vrij” en “dan kunnen we nog op vakantie…of de kroeg in”. Ik wil niet te optimistisch zijn nog, maar er gloort licht aan het einde vd tunnel, maar zoals je schrijft, op naar het volgende toneelstuk. Eén probleem voor ze: alle geloofwaardigheid verloren bij een veel groter publiek en er zijn HEEL wat meer mensen nu wakker geschud die nu als havikken zullen zitten op te letten bij het volgende bedrijf.

 5. Goed stuk Jan met verschillende opties
  Maar we krijgen de hongerwinter nog
  dus nog even in de overlevingsmodus en dan puin ruimen drain the swamp waarna de overwinning zal worden gevierd en de getroffenen worden herdacht

 6. Mooi stuk Jan, laten we hopen dat de boot zinkt en alle medeplichtigen ten onder gaan. Hier is voor het andere scenario al veel voorbereid, we gaan het zien.

 7. Je kan zomaar gelijk hebben, Jan. Het valt mij op dat Hugo Bloemschoen het zomaar heeft over het volledig loslaten van de maatregelen, dus terug naar het oude normaal. Een half jaar geleden was dat ondenkbaar. Het oude normaal was voorgoed voltooid verleden tijd.
  Het kan inderdaad zo zijn dat de corona hoax niet veel langer is vol te houden, dat het haar doel gediend heeft.
  Dus wat staat er nu op stapel? Een opleving van de klimaat hoax? Een hyperinflatie en instorting van het monetaire systeem? The great reset, dus? We moeten het afwachten.

 8. Het is te mooi om waar te zijn. Dus is het waarschijnlijk ook niet waar.
  Je houdt ons scherp!

 9. Toppertje weer Jan. Dank.

 10. Helmut Hoorn

  4 June 2021 at 18:31

  Maak je maar geen illusies.
  We zijn nog lang niet van de COVID 19 hoax af.
  Ze hebben een hele rij aan ‘nieuwe varianten en mutaties’ in de startblokken staan.
  Op Joop.nl, altijd een betrouwbaar medium voor wat ze op links van plan zijn, zitten ze al paniek te zaaien over de ‘Indiase variant’ die in Finland ware slachtingen schijnt aan te richten. Ook onder ‘gevaccineerden’.
  10 tegen 1 dat ze dit gebruiken als een voorwendsel om nog voor het einde van de zomer heel Europa opnieuw in de lockdown te gooien.

 11. Er had nog bij gekund: het gele boekje gaat gebruikt worden door de GGDs. Dat is ook volstrekt tegen Hugo en Brussel in. Had ik niet verwacht.

 12. CloudsAreGhostSheep

  5 June 2021 at 15:37

  Prachtige column weer SuperJan, ik gooi hem weer op Twitter. Ik mis je daar nog iedere dag.

 13. TON ENTHOVEN

  5 June 2021 at 16:04

  Prachtig stuk, geeft goed weer hoe de angst geregeerd heeft, de test is klaar.

  Wij zijn zojuist naar Italië gereden, niets maar dan ook niets aan de hand nergens controle of vragen. Ook niet in Klaus Country.

  En je wordt met open armen ontvangen.

  Binnenkort de nieuwste hoax,

 14. Dit geeft de burger moed!

 15. @Wat een hoopvol stuk. Misschien dat je het goed ziet. Ik hoop het.
  Maar waarom geven ze het nu op? Het liep toch prima zo.
  De mensen achter de schermen gaan zich niet zomaar gewonnen geven, dat ligt niet in hun aard.
  Ze doen het alleen als ze een beter plan hebben klaarliggen. Maar daar hoort een nieuwe ronde aan indoctrinatie bij.
  En met het wegvallen van de medische noodsituatie ben je de legitimatie kwijt van alle doorgevoerde grondwetschendingen. Zie dat maar eens opnieuw op te bouwen.

  Kortom, hoe graag ik je ook zou willen geloven , ik ga er vooralsnog niet in mee.

  • Ik ben overtuigd van de diepe intense slechtheid die deze mensen drijft, maar dat er ergens een kink in de kabel is gekomen, lijkt me evident. Zelfs The Duran en andere experts weten niet precies hun vingers te leggen waar het precies mis zit. Het kan een stammenstrijd zijn, een tegenvaller in werking of compliance, een renegade land, Trump, onmin met China, maar er is trouble in paradise. Je moet niet vergeten dat om deze horrorshow met droge ogen te kunnen uitvoeren er geen kraakje in het front mag komen. Er is iets mis, maar daarom zijn hun intenties nog wel even zwart en misschien nog duisterder dan ze waren.

  • Nee. Me neither. Net de video van Reiner Fuellmich gezien. Ook hij zegt dat dit een afleidingsmanoeuvre is. In de herfst sws vele slachtoffers onder de ge.va.x.ten wanneer de gewone griep toeslaat. Doch dat zal wel weer een nieuwe mutatie worden toegedicht. Zoals nu de Indiase mutant, die zij uiteraard ontkennen. Want hoe kun je een mutatie vaststellen van een ‘v.i.r.u.s’ dat nog nooit vastgesteld is in een lab?? 😎

 16. Klays Swab heeft het al eens over een cyber attack gehad. Ik denk dat we hier maar eens rekening mee mogen, misschien zelfs wel moeten houden….

  • Excuus voor de typo.. het moet Klaus zijn natuurlijk!

  • ook gezien.

   Ja het is inderdaad iets om rekening mee te houden.
   ik vermoed ook dat dit iets is wat niet heel goeds gaat doen voor de marketing. kern centrales.
   Eigenlijk alles wat zo een beetje op computers bestuurd word.
   Gaat gewoon een enorme ravage tegemoet.
   Diehard 4.0 is hier een klein beetje de voorbeeld van.

   Cyberattacks zien er in werkelijk misschien anders uit, maar.
   het voorbeeld van de film zegt het ook een beetje.

   “its a firesale. because everything must go”

   maar ja. of dit echt uit zal wijzen dat dit ook gebeurt. ik schat die kans vrij klein. maar ja zoals ik zeg. dat zal uit moeten wijzen met de tijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *