Hoera! We hebben een banner!

Een banner op een site? Gaap. 

Een banner op je eigen site? Hmmm.

Een banner op je eigen site die net online is? Ok dan.

Een banner voor je eigen klant, op je eigen site, die net online is? Props.

Een banner voor je eigen klant, op je eigen site, die net online is, met je zelf bedachte campagne? Win!

Ik lijkt wellicht een onbaatzuchtige dilettant. Maar in mij schuilt een hongerig commercieel roofdier. Ik geloof in groei en bloei. Niet eens om het geld, maar omdat ik een hekel heb aan amateurisme en omdat stilstaand water gaat stinken. Deze site zal breder, dieper en populairder worden. Met gastcolumnisten, met beeld en geluid. 

Vanaf het allereerste begin, zal janbennink.com daarom plaats bieden aan adverteerders. Hun banners, posters en zelfs commercials. Die we overigens ook nog eens zelf voor u kunnen maken. Just saying.

Maar we draaien de zaak wel om. Niet iedereen is welkom. Een merk moet voldoen aan eisen van innerlijke en uiterlijke stijl, oprechtheid en schoonheid. Woke merken, deugprodducten en de straathoertjes uit Corona promotieland komen er hier niet in. Nog voor geen miljoen. 

We zijn Geenstijl niet.

Geen mondluierpromotie, geen gekochte of voor geld gestuurde redactionele content. En geen lucratieve BOL linkjes. Want ik ben vorige Sinterklaas haatcampagne nog niet vergeten. Dat soort amechtig gebedel laat ik liever aan de amateurs over.  

Leve de online Autarkie. En leve Atoomalliantie.

6 Comments

 1. Oneiric Entropy

  30 May 2021 at 18:20

  Τῶν αγώνων ἄρξασθε

 2. Nieuwe Geluid

  2 June 2021 at 21:09

  Dit vind ik dus een fantastisch principe: “Maar we draaien de zaak wel om. Niet iedereen is welkom. Een merk moet voldoen aan eisen van innerlijke en uiterlijke stijl, oprechtheid en schoonheid. Woke merken, deugprodducten en de straathoertjes uit Corona promotieland komen er hier niet in. Nog voor geen miljoen.”

  Zo’n mooi principe dat het iets is dat als een soort keurmerk voor het nieuwe liberaal-conservatieve advertentielandschap zou kunnen worden uitgewerkt als kapstok waar niet-woke merken etc zich mee kunnen identificeren en adverteerder, merk en consument elkaar kunnen vinden; met name geschikt ook voor de reguliere MKB ondernemer die niet meedoet aan het politieke deugen, en op deze nieuwe niche een beter en gerichter podium kan vinden. Zomaar, een niet uitgewerkt idee waar ik al dagen mee in mijn hoofd rondloop naar aanleiding van dit artikel (en de geciteerde opmerking) over Stroom Alliantie en het door Ralph Dekker en Thierry besproken idee van een “nieuwe zuil”; hiervoor hoeven we niet perse te wachten op wat de FVD zelf gaat neerzetten, maar ook alvast de bredere beweging vormen. En ik vond zo’n idee daarin heel mooi aansluiten, hoewel nog niet uitgekristalliseerd, maar wilde de gedachte erover wel vasthouden.

 3. Nieuwe Geluid

  2 June 2021 at 21:25

  Nu ik toch bezig ben, opmerking nummer 2 naar aanleiding van dit artikel: ik meen me te herinneren dat je een tijdje geleden (mogelijk dus op 1 van je verwijderde accounts) een ijzersterk draadje had die specifiek over stroom alliantie ging. Weet je over welk bericht ik het heb en heb je je oude berichten nog weten te redden uit de censuurmolen? Ik zou heel graag voor een ander project een artikel willen samenstellen tbv de promotie van Atoom Alliantie, want het moet écht afgelopen zijn met die zwendel en landschapsvernietiging door de groenestroommaffia en al helemaal met het grootste ecologische schandaal vd eeuw: de misdadige biomassa! Kan me daar dus echt kwaad over maken! En daarom wil ik ook echt dat mensen meer worden bewogen echt geen geld meer te besteden bij Vattenfall en consorten en dat we dan maar economisch gaan stemmen voor kernenergie, als t met de politieke stemmen nog niet zo wil vlotten. Dus als je je het bewuste bericht nog kunt herinneren en nog ergens hebt, houd ik me aanbevolen 😉

  En dat mooie plaatje vd advertentie v atoomalliantie, is daar ook een biomassa versie van? Zoiets als: “Liever atoomenergie uit je muur, dan bossen in het vuur”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *