Klaus Schwab heeft gelijk! We need a Great Reset.

Ik hoef jullie niet uitleggen wat the Great Reset is, wat the 4th Industrial Revolution ongeveer inhoudt of wat Build Back Better betekent. 

Behalve Peter “slappe geest in een sterk lichaam” Kwint en een paar andere, gespeeld onnozele backbenchers, weet iedere actieve deelnemer aan het maatschappelijk debat, en zeker de bezoekers van deze site, precies wat de toekomstplannen van Klaus Schwab, de Rockefellers en Bill Gates met de overlevenden van hun vaccins, zo’n beetje inhouden.

Niets bezitten, alles lenen, wonen in pods in megasteden zoals Tri State City Nederland, gechipt en genummerd, 24 uur per dag panopticon surveillance, insecten en wormen vreten en ieder half jaar een raar prikje voor je gezondheid, dat de elite gek genoeg zelf niet hoeft te nemen. 

Geen eigen land, geen eigen huis, niet reizen, digitale credits in plaats van geld, geen kip geen kraai. geen familie, geen gezin. En met je kinderen weten zij ook wel raad, he Bill?

Vanaf 2030 mag je werken tot je 60 ste en daarna komt een testje of je nog wel productief genoeg bent, zo niet? Een “special sauce vaccine” en hup door naar de biomassa centrale. Want dat is immers beregoed voor het klimaat.

Ze zeggen het zelf… zero carbon, wat niets meer betekent dan zero people.

Dat de hele Tweede Kamer, behalve Thierry Baudet en zijn fractie, wegkijkt bij al dit fraais, tekent hun collectieve lafheid en hun slaafse labbekakkerige slechtheid. Dat geldt helaas sinds gisteren ook voor de alom bejubelde Renske Leijten, die Baudet afzeek, waar hij hulde verdiende bij zijn aanvraag voor een debat hierover.

De waanzin en de brutaliteit van de mensen die al deze fijne zegeningen over ons willen uitrollen, kunnen overweldigend zijn en verlammend werken. 

Veel schaapjes slaan liever hun ogen neer, dan de bluf van het pure kwaad recht in de vuurrode ogen te kijken. Een geel paspoortje, burgers die met doodskoppen of nummers op hun arm moeten lopen als ze niet gevaccineerd zijn, vaccinatiedrang, ook voor kinderen, kadaver-propaganda, detentie centers, groepen mensen die als ziekteverwekkers worden weggezet, het mag van mensen als Esther Voet geen “Bergen Belletje” doen rinkelen. Anders ben je een staatsgevaarlijke wappie, een onruststoker en niet gezellig. 

We grazen gemoedelijk door terwijl de slager zijn messen staat te slijpen en likkebaardend naar onze lammetjes kijkt. 

Het is massale Cognitieve Dissonantie on acid.

Toch is de situatie niet hopeloos. 

Want de elite is schathemeltje rijk, maar heel erg bang en met heel weinig. Ze hebben pap-armpjes en mannen-tietjes. 

Al hun support is gekocht met onmetelijke fysieke rijkdom. Maar ze zijn niet geliefd, eerder ronduit gehaat. En ze staan vol in het licht, terwijl ze het liefst bij Nacht und Nebel werken.

Hun tweets en posts gedogen geen reacties, hun wandelingetjes moeten gepaard gaan met 10 gorilla’s en snipers op de daken. 

En ze werken volgens een rigide, lock step plan dat weinig laterale druk kan hebben. 

Bovendien. Dat plan ligt op straat. Voor iedereen te zien, in boeken en toespraken en vastgelegde gesprekken en rapporten. Daar kunnen we vast iets mee. Zoals ons eigen plan er tegenover zetten.

Het enige dat we volgens mij hoeven te doen, is hun streven naar een betere wereld te omarmen. Hun strijdkreten en mantra’s om te judoën en in ons eigen voordeel te gebruiken. 

Build Back Better! Maar dan eerlijker, inclusiever, samen! Zoals ze immers zelf ook willen.

Want ze hebben gelijk. Er is een Great Reset nodig. En snel ook.

Onze zeeën drijven vol mondluiers, onze akkers zijn verpest met GMO crops, zonnepanelen en vogelmoordende plastic windmolens. Onze huizen worden opgekocht door Blackrock. Ons zuurverdiende geld wordt steeds minder waard. Onze politici zijn zwakzinnig, gekocht en corrupt. Onze landen, tradities en gewoonten, onze wetten worden verkwanseld en vermalen in het muil van een ongrijpbaar globalistisch monster en haar lokale laven die wij lijsttrekkers noemen. Onze bossen branden in hun natuurcrematoria. Misbruik en kinderhandel tieren welig.

Onze legers verwijven. Onze jongenstieners worden veel te makkelijk ontpiemeld en onze kleuters worden voorgelezen door gore kerels in glitterjurken.

Onze kerken verbrokkelen.

Geboortecijfers in Europa verkruimelen.

Het racisme tegen blanken en christenen loopt de spuigaten uit, ultralinkse organisaties, beheersen scholen, universiteiten, kranten en het maatschappelijk middenveld. Ze hebben veel te veel macht gekregen en proberen zoals gewoonlijk een neo-communistische variant aan ons op te dringen, omdat het deze keer vast wel lukt zonder goelags en massagraven. De ultrarijken zijn veel te rijk, dat is die lieve Klaus vast met me eens, en de ultra armen veel te arm. Onze vrijheid verdwijnt in een zee van prikken en testen. 

Klaus Schwab heeft gelijk. De wereld is door en door verrot. Het financiële systeem loopt op zijn einde. Oude structuren zijn vermolmd. De wereld is goor en verziekt.

Ik ben het met hem eens. Het moet anders en beter, groener, eerlijker en minder racistisch. Ook daar vinden we elkaar. Zeker nadat de oude perverse kliek, met zijn Covid plandemie de ellende op deze wereld zo op de spits heeft gedreven, is het tijd voor radicale oplossingen. 

En het is ook hoog tijd dat wij, gewone mensen ons gaan bemoeien met die oplossingen in een breed maatschappelijk, misschien wel wereldwijd debat. Samen!

Reiner Fuellmilch zegt het hier vanaf 37e minuut in prachtgesprek met Jorn Luka. We moeten het zelf doen, samen een betere wereld maken. 

Gelukkig is er in Nederland een burgerinitiatief dat 40.000 handtekeningen heeft gekregen, zodat de zich laf verschuilende Tweede Kamer wordt gedwongen om het grote “Build Back Better” debat te voeren. Een plenair debat over de wenselijkheid van de oplossingen van de G7 het WEF en de VN. Een debat, waarin we zelf ook onze visie en plannen in het volle licht kunnen zetten, zodat we samen in alle openheid kunnen werken aan een veel betere wereld. 

En als ze dat debat in de Tweede Kamer frustreren, dan voeren we het gesprek zelf. Niet in achterafkamertjes maar in de zon. Op de marmeren trappen, tussen de pilaren van Forumland.

23 Comments

 1. Thanks Jan. Hoe scherper hoe beter. Want de massa wakker schudden moet keihard.

  • Ik vond mezelf best gematigd nog.

   • bert raadhuis

    16 June 2021 at 21:31

    Dat denk ik ook, Jan, nog redelijk gematigd.
    Vooral je laatste zinnen van dit artikeltje moeten ons aanzetten tot individuele overtuiging en vervolgens tot het collectief uitspreken hiervan:
    “En als ze dat debat in de Tweede Kamer frustreren, dan voeren we het gesprek zelf. Niet in achterafkamertjes maar in de zon. ….”

    Óp naar ónze (vrije) wereld! In de zon! (Want dan blijf je geZONd.)

    Leden van [slaap]kamer 1 en 2, bemoei je niet met mij! Ik ben geen klein kind dat bevoogding nodig heeft. Het lijkt toch eerder (neen: vooral) andersom te zijn. Toch?
    Wat een “grootse schijnvertoning” aldaar. Het lijkt wel een (uiterst slecht) sprookjesverhaal.
    Zie de laatste minuten eens!
    Vanaf 33.00 >>> https://www.youtube.com/watch?v=QEkgmoP2XBo

 2. Corné Van der Bijl

  16 June 2021 at 17:13

  Helaas heb ik weinig vertrouwen in het ontwaken van de massa. De vraag is wat dan, je mee laten voeren in de modderstroom van die labiele massa?

 3. O, het was stil, maar wat er in die tijd ontstaan is, is geweldig!
  Moeten alle Tweede Kamerleden toch eigenlijk wel lezen, maar hoe?
  Bedankt!

 4. Wow, ik ga voor de wereld die jij beschrijft. Ik wil best werken om te leven, maar niet leven om te werken.

 5. Na het lezen van deze column ben ik er heilig van overtuigd dat
  (door het kijken van de docu “A Rich Man’s Trick ruim 2 jaar geleden bekeken) de wereld zoveel meer kansen bied als reactief zalvend spreken/acteren. Ik geloof in kleinschaligheid en ondersteuning onderling en ben er van overtuigd dat de insteek
  “Forum land” menig mensen zal triggeren om niet als een slaaf in dienst van …. zou willen leven.
  Vrijheid voor iedereen ongeacht je mening, maar je moet er wel voor durven uit te komen (kleine woorden grote woorden) elk woord telt, elk mens telt, overtuigt elkaar en durf met elkaar te spreken ongeacht je mening je bent allen mens.

 6. Alle partijen zijn opgekocht door
  György Schwartz
  op één na
  FORUM VOOR DEMOCRATIE
  Mensen zonder angst en met open vizier moeten Thierry en zijn organisatie optimaal steunen want de strijd wordt op termijn hard en onevenredig gestreden

 7. Forumland, O Forumland. 💪

 8. Nieuwe Geluid

  16 June 2021 at 21:06

  Eens we moeten zeker build back better, maar dan naar onze voorwaarden! Maarrr ik ben er wel voorstander van om de oorspronkelijk grondwettelijk geregelde structuur te handhaven, te herstellen en het systeemrot weg te snijden. Maar ook de grondwettelijke grondrechten en vrijheden beter te verankeren. En als aanvulling natuurlijk het referendum. Want ik geloof nog steeds dat het basisprincipe van de vrije democratische rechtsstaat waar macht en tegenmacht een goede balans heeft en de trias politica functioneert, te verkiezen valt boven alle andere vormen van overheidsmacht. maar de bevolking moet natuurlijk wel in staat zijn de overheid weer terug in zijn hok te stoppen als t zijn boekje te buiten gaat in haar bemoeienissen.

 9. Goed bezig Jan.
  We zullen het inderdaad zelf moeten doen. Het blijft verbijsterend hoeveel (ook intelligente) mensen hierin zijn meegegaan. We zijn echter nog met genoeg mensen over om er (voor onze jeugd) iets moois van te maken. Vrijheidsbehoud vereist weerbaarheid. Succes.

 10. Hey Jan,

  Dank voor dit artikel. Op details denk ik er anders over, maar in het algemeen veel meer mee eens dan wat de wegkijkende massa ons voorhoudt.

  Belangrijk verschil is dat ik denk dat we het als mensen zelf niet gaan redden. Wanneer we het zelf proberen komt er weer wel een nieuwe Klaus. Wij zijn van onszelf verrot, deugen niet en zullen altijd kiezen voor macht. Gelukkig komt onze schepper zelf een great reset uitvoeren, nu al bij mensen individueel en voor de hele planeet dmv een fysieke terugkeer hier op aarde.

  Mocht je dit onzin vinden: probeer 1x te vragen dmv een gebed of God je dit wil laten zien. Het ga je goed!

  Sander

  • Hi Sander. Ik ben Christelijk. Maar ik denk dat de Heer ons niet toestaat om op onze reet te blijven zitten. Wij moeten het licht in de duisternis zijn. Niet afwachten tot er eindelijk hulp uit de Hemel valt. Ik ben het niet met je eens dat wij inherent slecht zijn. Veel mensen dwalen. Wij moeten de force for good zijn. Lees Ephesians. Dat gaat over ons.

 11. Top Jan!!!!

 12. Wat een verademing om te lezen…
  Jan je hebt hebt beantwoord, zoals het is, en zoals wij als gezin erin staan…een betere wereld begint bij jezelf, bij ons..
  Maar onze mening, hoe wij dingen zouden willen veranderen, daar wordt niet naar geluisterd…behalve ( in ons geval) je weg wordt gezet als een complotdenker… terwijl die naam veranderd zou moeten worden in ” een realist “

 13. Mooi geschreven.

 14. En zo is dat, wat een goed stuk bedankt.
  Ik ben positief over de toekomst, dit gaan ze niet winnen, die kleinzielige mannetjes kijk zo’n Rutte haha echt vroeger teveel gepest denk ik.

  VERZAMELEN

 15. Spot on. Conservatieven en rechts moeten zichzelf opnieuw organiseren om tegenwicht te bieden en hier voor eens en altijd een einde aan te maken. Niet alleen in het stemhokje, maar ruim daarvoor. De VVD moet nog duidelijker ontmaskerd worden. De keizer heeft geen kleren aan. Wij zien het, maar zo velen nog niet. Het stopt niet daar. Ook in media zijn meer rechtste stemmen nodig, sterkere platforms en betere samenwerking. En er moeten ook scholen komen die weer normaal onderwijs willen geven, schoolboeken makers die alle onzin eruit strepen. Gemeenten, politie, instituten, moeten bevolkt worden met werkenden die nee zeggen tegen de indoctrinatie van WEF en Woke. Rechtse advocaten moeten weer rechter willen worden. We zijn met voldoende. Een meerderheid zou ik zeggen. Maar geloven teveel in het goede van ieder mens, dat het zo’n vaart niet zal lopen. Dit is een strijd, dat snap ik nu. Maar ook een die gewonnen kan worden.

 16. Beste Jan, ijzersterk pissig stuk. Het zouden mijn eigen woorden kunnen zijn. Om beter back te bouwen hier een kleine aanzet; https://jfbakker8530.blogspot.com/2021/04/de-democratie-versterken.html?m=1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *