Niets is zo lekker pittig, als een verbannen Bakkie met Bennink en Bergsma.

Zoals velen al weten, maken Jurist en Journalist Sietske Bergsma en ik twee keer in de week een zweefduik over de krankzinnigheid die onze wereld giftig paars, apocalypsepaard zwart en deuggroen doet uitslaan. En dat deden we waarschijnlijk iets te goed. Want iemand, hoi Sigrid Kaag, heeft Youtube gebeld en ervoor gezorgd dat we een zware laatste waarschuwing en een ban van een week kregen.

Geen Bakkie dus? Toch wel! Bakkie 11, werd uitgezonden op het Youtube kanaal van De Blauwe Tijger, waarvoor hartelijke dank Tom, maar je kunt niet op je vrienden blijven leunen en we durven ook niet te hopen dat het tussen ons en grote Satan, Google, de eigenaar van Youtube, vanaf volgende week nog erg lang goed blijft gaan. Daarvoor staan we op te veel zere tenen, schoppen we tegen veel te veel gevoelige schenen en daar stoppen we niet mee!

Daarom moesten we omkijken naar een ander platform. Op zoek naar graziger weiden; waar men meer waarde hecht aan het vrije woord en minder bereikbaar is voor mailtjes en appjes van diensten, troll bulk mail en boze politici.

We kozen voor Rumble om Bakkie 12 uit te zenden. En ook al ziet het er daar op het eerste gezicht uit als een uitgestorven woestijn en holle lege galmende zalen, ook die stromen vanzelf weer vol. En je wordt tenminste niet ieder moment van het podium getrokken.

Tenminste daar rekenen we dan maar op.

Al zal het niet vanzelf gaan.

Bakkie 12 is misschien wel de pittigste tot nu toe. We pakken de Paarse glitter stormtroopers keihard aan. Lelijke wijven Huba Stapel en Charlene Groenhuijzen moeten het ontgelden. Pieter Omtzigt ook. En Lientje uiteraard. Biden komt aan bod en Boner van U2. Maar we doen ook mooie dingen. Gedichten van William Blake en ondergetekende. En daarnaast My Confession van Lev Tolstoi. En nog veel meer. Klik dus op de afbeelding in dit artikel. Kijk en support ons, dat kan ook door Bakkie 12 te delen waar je maar kunt en mag. En door lid te worden van ons kanaal.

We moeten helemaal van de grond af beginnen en dat is een stuk makkelijker als jullie helpen met bouwen.

Als je onze uitzendingen wilt ondersteunen doe dat dan alsjeblieft door hier te klikken of hier.

Dat is wel zo eerlijk naar Sietske.

Vind je mijn werk goed, mooi of zelfs belangrijk? Deel deze post dan zoveel mogelijk! Ook kun je mijn werk ondersteunen met een donatie!

19 Comments

 1. Frank van Dijk

  17 April 2023 at 17:04

  Een audio versie, zou ook echt veel helpen. Er luisteren ontzettend veel mensen podcasts in de auto. Ik doe niet anders.

 2. Hallo Jan,

  Misschien heeft iemand anders dit al gezegd maar Bono en de andere leden van U2 hebben wel drag gedaan (Sietske zei van niet)

  https://m.youtube.com/watch?v=GpsAy0kSiE8

  De Anton Corbijn versie van videoclip van het nummer One

  (ik heb geen social media anders had ik je dit even getweet)

  Dankjewel voor de uitzendingen en het praten over God en onze Heere Jezus

  Lieve groeten ,

  Susanne.

  • Ik ben altijd geinteresseerd in dit soort berichten Susanne. Als het jou ook bezighoudt, Zoek dan eens op William Ramsey Investigates.

   • Hallo Jan,

    Dankjewel voor de tip, ik ga er naar zoeken.

    Wat jij zei in de laatste aflevering, dat je niet naar die staatssecretaris of wat was het kan kijken omdat je wat je ziet niet wilt zien, jij ziet gewoon die andere ziel die erin is gegaan. De donkere ziel cq entiteit die heeft overgenomen. MK ultra etc. is allemaal waar.

    Mensen willen dat niet weten maar Satan is echt en er is van alles gaande, er is een compleet andere wereld dan alleen de fysieke wereld die wij kunnen zien hier. (ik spreek uit ervaring)

    Je ziet het aan de ogen, ze zeggen niet voor niets, ogen zijn de spiegel van de Ziel.

    Ik kijk uit naar een nieuwe aflevering van Bakkie en wens je een hele prettige avond nog,

    Susanne.

    • Hij heeft eergisteren of zo White noise geanalyseerd. Je weet niet wat je hoort.

     • Ja dat zal wel vol zitten met de meest vreselijke boodschappen. Ik ga er naar luisteren, klinkt interessant!

      TikTok zit vol met subliminal messages, als je gaat scrollen zie je doodshoofden en van die gokkasten tussen de filmpjes. Mijn beste vriend heeft me dat laten zien (ik heb geen TikTok), hij had er een screen-video van gemaakt. Dus zo beïnvloeden ze de kinderen nog meer met dat duivelse TikTok.

      Ok, over en uit nu haha. Fijne avond Jan en alle goeds en Gods Zegen.

 3. Hallo Jan,

  Nog een bericht over de ontgroening waar je het in de uitzending over had, hier is een youtube short van een rapper die het over de 3 deuren heeft die de Illuminati je aanbiedt als entertainer zijnde.

  https://youtube.com/shorts/d3maiiFhXQU?feature=share

  Hartelijke groeten,

  Susanne.

 4. Hallo Jan,

  Dit gaat mijn laatste bericht zijn, ik wil niet spammen met berichten, ik voelde dat ik dit ook nog even met je moest delen.

  https://youtu.be/BtTlFW9_sTI

  Dit is Beyoncé pratend over haar “alter ego” Sasha Fierce. Dat is geen alter ego, dat is een andere ziel / entiteit die zij binnen laat. (Ja dit kan, is geen mythe of sprookjesverhaal)

  Ik moest hieraan denken omdat jij je afvraagt cq. bezighoudt met waar het nummer One van U2 over gaat. Ik heb het idee dat dat nummer wel eens kan gaan over iets soortgelijks.

  Gods Zegen,

  Susanne.

 5. Goeie god! Ik wist dat dit soort gestoorden het internet vervuilden, maar zoveel onzin bij elkaar heb ik nog nooit gehoord. Die sukkel van een Jan Bennink weet niet eens wat een lidwoord is (“het Russisch bezit geen voornaamding”) . En dan wil hij ook nog “shinen” met zijn kennis: Lev TolstOj/TOlsty betekent “dikke leeuw”. Ha-ha! En dus? Wat een intense treurigheid. Zoveel onkunde, zoveel domheid.

  • Dank voor je reactie Otto. Lev = leeuw. Tolsti = dik Ik maak daar een grapje over. Verder weet ik best wat een lidwoord is hoor.
   Om mensen op basis van gedetailleerde kennis van het Russisch als treurig onkundig en dom te bestempelen, vind ik wat voorbarig. Maar wellicht ben je gewoon wat boos aangelegd. In dat geval een fijne dag. Ik zag je foto op internet. Je lijkt me niet gelukkig. Succes ermee!

   • Wat lief dat je zo met me meeleeft, Jan! Maar maak je geen zorgen, ik ben redelijk tevreden met het bestaan. Ik zou denken dat een “verbannen dichter” het zwaarder heeft 😉

    • Ik heb een prachtig leven.
     Net weer een gedicht geschreven.
     In het Russisch.
     Ik heb vast een klemtoon verkeerd gelegd.

     • Nu nog kritisch over Poetin leren nadenken en dan kun je terugkijken op een waardevolle dag!

     • Ik denk heel goed na over alles dat ik schrijf.
      Als jouw probleem met mij van politieke aard is, zeg dat dan.
      Ik neem jou ook niet kwalijk dat je bij “Raam op Rusland” zit.
      Iedereen kan fouten maken.
      Fijn dat we onze liefde voor de Russische taal en cultuur delen.
      Dat is al zeldzaam genoeg, Otto. Nou kom, niet meer zo boos.

 6. Jan, ik kan helemaal niet boos zijn want ik ben de kwaadste niet :-). Ik ben wel verbaasd. Hoe kan iemand idolaat zijn van Tolstoj (die uitgesproken pacifist was en niets moest hebben van het “uiterlijk vertoon” van de orthodoxe kerk) en tegelijk Poetin een aantal veren in zijn kont steken: ach, wat is die man toch een diepgelovig christen! Ik begrijp gewoon niet hoe je zulke tegenstrijdige dingen kunt beweren. Heb je je wel eens afgevraagd wat Tolstoj van de Russische inval in Oekraïne zou vinden als hij nog had geleefd? Als je werkelijk vindt dat Poetin ‘t bij het rechte eind heeft en je twijfelt niet aan zijn religiositeit, dan kun je niet óók “Mijn biecht” omhelzen. Sommige dingen gaan gewoon niet samen.

  • Ik zal over je vragen nadenken en er op terugkomen.

   Я только того и желаю, чтобы быть пойманным, — отвечал Вронский с своею спокойною добродушною улыбкой. — Если я жалуюсь, то на то только, что слишком мало пойман, если говорить правду.

 7. Doe dat, Jan. Ben benieuwd naar het resultaat van je overpeinzingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *