Soms zijn voorspellingen te krankzinnig voor woorden. Tot ze uit blijken te komen.

But as the days of Noah were, so shall also the coming of the Son of man be. For as in the days that were before the flood they were eating and drinking, marrying and giving in marriage, until the day that Noe entered into the ark. And knew not until the flood came, and took them all away; so shall also the coming of the Son of man be.

Om als profeet door het leven te gaan, hoef je geen Ezechiël of Jeremia te zijn. Ook een eenvoudige boerenlul, kan zichzelf die gerafelde mantel aanmeten. 

Je hoeft daarvoor eigenlijk maar één ding te doen. Met veel aplomb héél veel voorspellen, zwijgen als het graf als je orakels niet uitkomen, maar wel jezelf triomfantelijk op de borst slaan als eens in de zoveel keer het lot op jouw gelijk valt, met quotes en screenshots als bewijs van je magische krachten. 

Economen en trendwatchers doen hun hele leven niet anders.

Zelf heb ik een aantal voorspellingen rond Rusland en Oekraïne gedaan en ik moet zeggen, met opvallend succes. 

Ik geef direct toe, een paar daarvan waren eenvoudig te maken, door ingezette lijnen door te trekken en naar echt nieuws, zoals The Duran , te luisteren in plaats van de tenenkrommende Westerse propagandasmut.

Dat het westen met haar sancties en boycotts alleen de eigen bevolking ruïneert, zag een kind aankomen. 

Dat het Westen deze proxy oorlog niet kan winnen is zonneklaar.

Dat Nederland straks haar groene kachelpijpjes en artilleriegranaten, met en zonder lollig gestifte strijdkreetjes, gaat terug zien op stoffige junglemarkten, daar kun je donder op zeggen.

Maar andere voorspellingen van mij, zouden in minder Bijbelse tijden, voor ronduit krankzinnig zijn versleten.

Zo stond op acht maart, vlak na het begin van de “speciale operatie” de Roebel op een absoluut dieptepunt. Ik voorspelde, zo’n beetje als enige in de Westerse Wereld, dat de in duikvlucht verkerende Russische munt twee maanden later hoger zou staan dan ooit te voren. 

En zie, rond half mei is de Roebel de best presterende munt ter wereld. Door het koppelen van goud aan de waarde van de Roebel en die op zijn beurt te koppelen aan de handel in Russische olie en Russisch gas. Briljante maatregels die niemand kon voorzien. 

Dit kon een mazzeltje zijn geweest uiteraard. 

Maar ik deed negen maart nog een voorspelling, die op veel hoongelach en misprijzen werd onthaald. Ik twitterde:

Mijn theorie. 

Poetin is in the know #WEF#Gates 

Gates bereidde “Pandemic 2”  voor in Oekraïne. Klaar voor release. 

Poetin kwam daar achter, bombardeerde de biolabs. 

Regelde zo in een klap Donbass / Krim, andere “agenda’s”. en redde en zijn eigen volk én ons en van de ondergang.

Daarom zijn ze zo laaiend in het westen.

Daarom is de oorlog ineens niet meer trending.

De Biolabs zijn mainstream uitgelekt.

Covid 1 is voorbij. Ze hadden Covid 2 nodig, met massa’s doden, voor prikplicht en de QR code.

En zie, twee maanden na deze tweet, legt Igor Kirillov Chief Radiation, Chemical and Biological Protection Forces van Rusland, buiten het zicht van de Westerse normie nieuwsconsument, droogjes de hele verrotte structuur bloot, die ons maanden geleden in Pandemic nummer twee had moeten dompelen. inclusief de betrokkenheid bij biolabs van het Pentagon, de Duitse en Poolse overheden, de Biden’s, de Obama’s en biotech bedrijven als Ghilead, Pfizer en Moderna.

Kirillov onthulde proeven op Oekraïnse geestelijk gehandicapten en ook de ontdekking van drones, UAV’s, waarmee eenvoudig bio agents over de Russen, de Oekrainers én ons konden worden uitgestort. 

Natuurlijk staat het vrij om de onthullingen van Kirillov, die mijn voorspelling onderschrijven, met een korreltje zout te nemen, “wij zijn immers de lieverds in deze oorlog”, “the good guys”. Toevallig was het wel, dat wij in Europa, na twee jaar onophoudelijke covid-terreur abrupt virusvakantie kregen begin maart. Als een inktzwarte horrorfilm, die van de ene dag op de andere omsloeg in een vrolijke zang en huppelscene uit The sound of Music. En hoe curieus, dat dit als bij klokslag, samenviel met het uitbreken van de oorlog in het oosten. 

Liep die dag het ene draaiboek soms af en stond er een ander op stapel? En duwde Poetin die stapel soms precies op het juiste moment om?

Zou Poetin ons een zorgeloze pandemie-vakantie hebben bezorgd, door het smerige hoofdgerecht dat ons zou worden opgediend, met een mooi gevoel voor timing, uit de handen van de Chef de Cuisine te slaan?

Het lijkt er verdacht veel op.

Enfin.

Tot zover mijn voorspellingen die hun houdbaarheidsdatum zijn gepasseerd.

Een gestoord stuk als dit, zou echter niet compleet zijn als ik het niet zou durven een volgende, krankzinnige profetie te doen. 

Zwart op wit, zodat jullie me er straks smakelijk om kunnen uitlachen. 

Die voorspelling begint bij onszelf, hier in het zogenaamde “vrije Westen”, dat zucht onder het juk van het WEF, de VN en straks de WHO en Bill Gates; het westen dat niet alleen financieel en moreel failliet is, maar ook qua voedsel en energie, bewust wordt gesloopt. Althans zo lijkt het. 

De Midwest, de graanschuur van de Verenigde Staten, ligt braak door gemanipuleerde stofstormen en droogte. Lake Mead staat op het laagste punt ooit gemeten. De ene na de andere food processing fabriek wordt vernietigd door spontane branden of vliegtuigen die er op neerstorten. Vee, van groot tot klein, wordt met miljoenen tegelijkertijd afgemaakt, van kippen tot varkens, van herten tot zalmen. 

In Australie en Canada mogen burgers hun eigen voedsel niet meer verbouwen. Amerikaanse boeren krijgen megaboetes als ze hun koeien niet inspuiten met MRNA vaccins. Landbouwers worden betaald om hun oogsten te vernielen of niet in te zaaien. En Bill Gates koopt al de landbouwgrond op. Altijd een goed teken. 

En in Nederland, de op één na grootste exporteur van voedsel, worden trotse boeren, en masse van hun land getreiterd, met torenhoge energieprijzen, draconische regels en vage verhalen over stikstof en CO2.

De prijzen van ons voedsel stijgen zichtbaar iedere week als een raket, terwijl de verpakkingen kleiner en kleiner worden. En nu is het nog een geldkwestie, maar wat er straks eenvoudig niets meer is? De Baby Formula in de USA is al op.

Maar Rusland stevent af op een Bumper harvest. En ook in Oekraïne lijken de velden goudgeel als altijd.

En mijn voorspelling is dan ook. 

Als de voedselrellen, zoals ze nu al uitbreken in Sri Lanka en de daaruit voortvloeiende revolutie eenmaal voorbij zijn en de stofwolken zijn neergedaald, zal het wittebrood net als in 1945 uit de lucht vallen, al zal het brood niet in Zweden gebakken zijn. 

En de vliegtuigen zullen geen Lancasters zijn, maar Antonovs.

De ark van onze tijd, die de mensheid zal redden, zal geen schip zijn, maar een land, met wuivend graan. De enig overgebleven Christelijke supermacht ter wereld. 

Het zal zijn als in de tijden van Noach.

Vind je mijn werk krankzinnig goed, mooi of zelfs belangrijk? Je kunt mij hier ondersteunen.

Vind je mijn werk goed, mooi of zelfs belangrijk? Deel deze post dan zoveel mogelijk! Ook kun je mijn werk ondersteunen met een donatie!

38 Comments

 1. Ruben van der Stroom

  17 May 2022 at 13:29

  Je ziet het scherp Jan.
  We zijn met teveel op deze planeet en normaal was er dan een pandemie of een burgeroorlog. Beide hebben nu nog niet het gewenste effect. Gecreëerde schaarste is onze volgende bedreiging. De boven ons gestelde hebben het slecht met ons voor. Koester de lokale voedsel voorziening en blijf gezond, zowel geestelijk als lichamelijk.
  Blijf voorspellen Jan! Je stukken worden zeer gewaardeerd.

 2. Onze vorstin gaat ons allemaal redden met het digitale oormerk. En als we maar genoeg geld en wapens voor de vrede sturen zullen we alle onmensen verslaan. Laat ons buigen klappen voor onze heersers En vooral veel zwijgen en meebuigen. Frikandel!

 3. Die laatste voorspellingen zijn aardig gewaagd maar impliceren dat the great reset zal mislukken en build back better door onszelf uitgevoerd zal moeten worden. Dit klinkt hoopvol maar zal een enorme impact hebben. De kosten zullen enorm zijn, zowel in materie als in levens.
  En hoewel ik je christelijke geloof niet deel hoop ik wel dat de zuivere leer daarvan zal bestendigen in betere humanitaire overtuigingen en leefregels. Kortom een betere wereld.

 4. Precies datgene dat wij op de in ons beperkte discussie groepje altijd al zeggen..

  Ik denk dat we gelijk krijgen!

  Nb: jij schrijft het wel veel eloquenter op

  Petje af

 5. Goed stuk en de afloop zo jij het schetst zal mij niet verwonderen.

 6. Frank van Dijk

  17 May 2022 at 15:51

  Denk jij Jan, dat er met echte virussen wordt gerommeld. Ik heb juist het idee dat het computer virussen zijn. Dat het een mindset is. Maar ik kan het mis hebben.

  • Bedenk dat Bill Gates openlijk zegt dat het zo jammer is dat mensen een natuurlijke immuniteit hebben verworven, maw, er niet zo ziek van werden (tenzij gevaccineerd). Wat doen al die labs in Oekraïne? Waarom is de Biden familie daar zo bij betrokken? Ik geloof wel dat ze in staat zouden zijn om een virus los te laten op de bevolking dat net even heftiger is en heel veel angst verspreid. Dat en de ongezonde voeding.. water dat niet meer zuiver is. Er is te veel om dit niet gewoon aan te nemen en je voor te bereiden op wat ons te komen staat.
   We moeten Poetin echter niet zien als de redder, we moeten echt onszelf redden.

   • Ow… en bedenk je dat ze een verklaring zullen willen geven voor de enorme oversterfte die nu al plaatsvindt en vermoedelijk alleen maar heftiger wordt.

 7. Mooi beschreven weer Jan. Dank je , ik volg je met zoveel plezier op Twitter. Jij ziet het echt goed! Dank en ik ga het nog een keer lezen.
  Gr 🌹🌹🌹

 8. De Complotdenkers ontrafelen de Complotten een goede kijk op één van de strategieën die we ontsprongen zijn benieuwd wanneer het eindspel begint dank voor je harde werk en inzet

 9. Sandra de Groot

  17 May 2022 at 17:15

  Lieve Jan, net als vele commentaar hierboven zeer onder de indruk van jouw stukje, ik stuur t door naar een paar collega’s van mij die twijfelen en ik kan t gewoon niet zo goed vertellen als jij kunt, dank je wel. Blijf voorspellen en schrijven ik volg je op de voet , so to speak 😀

 10. Jullie vragen je misschien af waarom de likes onder dit stuk zo gek doen en achter blijven
  De likes ketsen met een ander programma en springen dus steeds terug.
  Grrr.

 11. Wow, heel ‘gewaagd’, maar voor de mensheid de beste weg!

 12. Ik dacht het, jij zegt het.
  En in de dagen van Noach waren er ook reuzen op de aarde. Net als na de vloed…
  Wanneer gaat de put van de afgrond open (Openb. 9)?

 13. ISRAEL HAS PUT IRAN ON NOTICE: Tune in for Amir’s breaking news update from Dubai! This detailed report reveals not only how close Tehran is to obtaining a bomb, but also Israel’s readiness to intervene, including preparing for the aftermath that will follow an inevitable strike on the Iranian nuclear program in the weeks ahead.

  https://youtu.be/2EBZMhHcphc

  Ja met een ruk zullen Sauron en zijn minions zich, op JAH zijn tijd, moet richten op Israël. Hij zal het volvoeren met haast (Jes. 60). We zien het voor onze ogen gebeuren.

  Voorkennis of sensatie?

 14. Ik denk dat je gelijk hebt.
  We gaan het zien.

  Overigens zit ik momenteel “The sequell to the fall of the cabal” te kijken en hoewel ik het allemaal met een korreltje zout neem, omdat het soms te ver gezocht lijkt, komt er wel veel interessante en soms verontrustende (aflevering 6) informatie voorbij. Zeker stof tot nadenken.

  Mocht iemand geïnteresseerd zijn: https://www.bitchute.com/playlist/Skk97ugVNWv7/

 15. Ben verre van profeet,
  en zonder Alex & Alex
  niets meer dan een proleet.
  Gaaf Jan vet kool.

 16. Voor mensen die naast the duran nog goede kanalen wil vinden op oa YouTube…zoek eens naar Tom Luongo of naar smoothie X12.
  Misschien een tip….ook voor de fantastische Jan Bennink….goed stuk weer, en ik geloof in je voorspellingen…

 17. I. de Vries

  18 May 2022 at 07:25

  Beste Jan,
  Ik hoop het. Laat de boel maar instorten. Ik ben niet bang om af te moeten zien en een prijs te betalen, als de ‘schuldigen’ dan maar wel genadeloos afgestraft zullen worden. En er een betere en mooiere wereld voor terug krijgen. Wij redden het wel, ons gezin en familie, net zoals ze ook de eerdere oorlogen met wilskracht hebben doorstaan. Laat de storm maar komen.

 18. Dom Quixote

  18 May 2022 at 08:14

  Goed stuk, maar ik wil hier toch een paar kanttekeningen c.q. bedenkingen bijplaatsen. Waarom gaan we er na 2,5 jaar nog steeds vanuit dat er echt sprake is/was van een gecreëerd killer-virus? Het is, voor zover ik weet, nooit wetenschappelijk geïsoleerd en bewezen. De hele hoax berust op aannames en leugens.

  Het aantal ‘slachtoffers’ is bewust opgeklopt en veelal was men (hoog)bejaard (en zijn ouderen in het begin simpelweg vermoord). De hoeveelheid ‘slachtoffers’ is te vergelijken met het aantal mensen dat normaliter mede aan griep/corona komt te overlijden. Sinds de ‘uitbraak’ waren de griepdoden ineens verdwenen, is dat niet apart? M.a.w. over welk ‘virus’ (wat overigens ook nog steeds een theorie is!) of doodsoorzaak hebben we het nu eigenlijk? Eigenlijk is er al die tijd – behalve de gecreëerde omgekeerde wereld – niets anders aan de hand dan voorgaande jaren.

  Buiten dit feit, stappen we niet veel te makkelijk over het feit heen dat zowel Poetin als Xi Jinping onderdeel zijn of waren van ‘t WEF/WHO/UN. Beide continenten zijn ook gewoon meegegaan in de waanzin sinds begin 2020, met alle uiterlijke toeters en bellen. Kijk verder naar wat er momenteel – na reeds 2,5 jaar! – in China gebeurd. Het is niet normaal en ook niet wetenschappelijk te onderbouwen dat men weer massaal in rigoureuze lockdown wordt gezet. Er wordt ook hier nog steeds een agenda uitgevoerd! De ‘oorlog’ die vanuit China tegen Taiwan wordt opgezet is ook afleiding. Dan hebben we afleiding in het Oosten en in het Westen. Zou het niet zo zijn dat er weer bewust zand in de productiemotor van de wereld wordt gestrooid? Zaken worden al enige tijd ontregeld, belachelijke energieverhogingen, kunstmatige voedselcrisis, abrupte stijging van rente en inflatie, etc etc. Alles met het doel om ons uiteindelijk volledig uit te kleden, in en rond het huis (als je dat nog hebt) te houden en bovenal te knechten. Laten we niet vergeten dat zo’n 80/90% van de (zakelijke) wereld reeds in handen is van een zeer kleine groep. Het bewijs hiervor wordt ons heden ten dage ook min of meer op een presenteerblaadje aangereikt.

  Zowel Poetin als Xi Jinping hebben mensenrechten niet hoog in het vaandel staan, dat is een bekend gegeven. Zou dezelfde Poetin nu ineens de verlosser van het kwaad zijn?! Ik heb eerder het idee/gevoel dat we met (nog meer) Judassen te maken hebben. Er wordt ons bewust één groot rad voor ogen gedraaid om uiteindelijk tot de veelbesproken NWO te komen en de mens(heid) globaal digitaal te onderwerpen.

  Het (financiële) oorlogsspel van de NATO en vele EU landen die hierin meegaan is veel te opzichtig. Sinds wanneer willen overheden zo graag een oorlog of laten ze zich zo makkelijk voor het karretje van Biden spannen? Ik ben van mening – maar wie ben ik – dat er al veel langer en veel meer achter de schermen geregeld is. E.e.a. gebeurt mijns inziens bewust en met instemming van vele – zo niet alle – landen. Er is hier jaren en jaren aan gewerkt. Men is bezig met het afwerken van een zeer gedegen script, waarvan wij helaas niet exact weten wat de volgende stappen zullen zijn… We kunnen slechts gissen en tot die tijd is het helaas ‘God’ voor ons allen, en ieder voor zich. Hou vol!

  • Iedereen kan slecht zijn. Maar dat betekent niet dat ze allen aan dezelfde kant staan. Of onder een hoedje spelen. Ik denk dat Vladimir Vladimirovitsj wel degelijk toenadering heeft gezocht tot het westen. In Rusland vinden ze hem soms te soft en te westers. Maar ik denk dat hij (Oiv Kiril) gekozen heeft voor het Christenpad. En een nationalistische protectionistische koers is gaan varen. Daarnaast geloof ik nooit dat Poetin de Georgia Guidestones onderschrijft. Als Rusland ergens behoefte aan heeft dan zijn het mensen… babies.
   Ik denk dat Poetin, even wild denken, wel eens zijn land gereed aan het maken is voor een Christelijke exodus vanuit het westen. Dat zou wat zijn. Overigens kan ik niet zonder hoop, en ik kan niet zonder het zoeken naar uitwegen. Alleen doom en gloom gaat ons hier niet uithelpen.

   • Even ter geruststelling, dit zag ik op een website:

    [Russia’s lower house of parliament, the State Duma, is planning to discuss the potential withdrawal of the country from the World Trade Organization (WTO) and the World Health Organization (WHO), according to Pyotr Tolstoy, the vice speaker of the parliament.
    Russia has just started the process to withdraw from Council of the Baltic Sea States.
    Previously they canceled membership in the Council of Europe.
    These are major changes in our world configuration.]
    bron: http://thesaker.is/sitrep-russia/

    Dus Rusland gaat zich uit al die onbetrouwbare instanties terugtrekken. Velen hebben al geprobeerd V.V. Poetin zwart te maken, gaat niet lukken.

 19. Maarten Vasbinder

  18 May 2022 at 08:17

  Bijna 100% raak, Jan.
  Helaas is er nog een gevaar. De gifspuiten die wel zullen en moeten nemen. Wie niet meedoet wordt gedood.
  Van 22-28 mei wordt daarover gesproken in Genève. Zeg maar Wannsee II. De eigenwijze Westerling moet endlöst worden. De vervanging is al onderweg uit het verre zuiden.

 20. Zou zomaar kunnen……..

 21. Mijn ‘Ark van Jan’ heb ik in november al getimmerd. De aangelegde voorraden op houdbaarheidsdatum gesorteerd, om zonodig ververst te worden. Mijn omgeving lacht me regelmatig uit. Laat ze.
  Eind vorig jaar werd al duidelijk dat er tendenzen ontstonden tot voedseltekorten. Alleen ‘t moment was nog onduidelijk.
  Naarmate de tijd vordert en de ontwikkelingen vaste vormen beginnen aan te nemen, rest mij nog één ding: uitbreiding van ‘t voorraadvolume.
  Alle in jouw proza genoemde spooky ontwikkelingen, Jan, maken onderdeel uit van mijn maandenlange discussies in huiselijke en sociale kringen. In de hoop en verwachting dat de ernst van de situatie duidelijk wordt bij hen waar ik om geef en me dierbaar zijn.
  Profetieën van onverdachte lieden met verantwoordelijkheidsgevoel en een innerlijk geweten zijn me dierbaar. Beslissingen neem ik uiteraard zelf.
  Opportunisme, goedgelovigheid en blinde volgzaamheid zijn me vreemd.

 22. Deze wil ik jullie niet onthouden:

  Een citaat:
  “Zo lijkt dat, wat misschien het grootste goed van het menselijk leven is, de gezondheid, aan partijstrijd overgeleverd te worden. Wat zou er bijvoorbeeld met de mensheid gebeuren als men de angst voor bacillen* zou exploiteren en bepalingen van juridische aard tegen de bestrijding van bacillen zou opstellen? (…) dit zou tot onmogelijke toestanden leiden, tot een ondraaglijke tirannie.”
  Rudolf Steiner, Muenchen, 6 maart 1909.
  * Virussen waren in 1909 — uiteraard — nog niet ontdekt.

  Bron: https://www.abc-antroposofie.nl/boek-28-meditaties-12922.html
  Uitermate informatief boekje van Thomas Mayer (uit het Duits vertaald) ’28 Meditaties – Spirituele weerbaarheid in de coronacrisis’.

 23. Die uil als logo blijft maar bij me haken.

  Wat is de idee achter je logo.

 24. Het land dat Noachs ark zal worden moet zich zelf eerst zuiveren. Met bloed zweet en tranen
  Zich zuiveren van oligarchen, corrupte ambtenaren, iedereen die belangen in het Westen heeft. Maar ook van idealisatie van het Westerse consumentisme, neoliberalisme en materialisme. Alleen armen kunnen het hemelrijk betreden, en armen in de zin dat ze niets om kapitalisme geven
  Ik ben nu erg links geworden, bijna communistisch… Maar dan in de zin 2.0.. Niet terug naar de USSR van toen, maar naar het zuivere idee ervan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *