Jab or no jab… Wie zijn straks de echte zombies?

Ik las ergens dat het Franse parlement het “Vakzine Ausweiss” heeft weggestemd. Ik check het even niet kapot. Het is immers te mooi om waar te zijn.

Als het zo is, is het één van de eerste scheurtjes in het huidige EU beleid van prikken, prikken, prikken en excommunicatie van ongelovigen in Bill Gates, Dr Hugo en Dr Fauci.

En als het niet waar is zal er -zeker als er meer duidelijkheid komt over de “zegeningen” van het vaccin- in de nabije toekomst wel een ander land zijn, waar ongevaccineerden welkom zijn, of sterker nog gevaccineerden helemaal niet zo welkom. De eerste gemeenschappen en bewegingen die mordicus tegen het vaccin zijn, zie je al ontstaan.

Het zal mogelijk het begin zijn van een postmoderne wereld in medische hyperapartheid.

Want wat als over een jaar of twee blijkt dat het vaccin niet zo heilzaam is -zelfs schadelijk- En jij als gevaccineerde zelfs worden geïdentificeerd als “besmettelijk”? Dan sta je daar met je gele paspoortje, je zwembandje, je mondluiertje, deugend en wel voor een dichte grens, terwijl je dacht dat juist jij, de gevaccineerde, zijn leven weer mocht oppakken. Sigrid Kaag had dat immers beloofd.

Je kunt straks zomaar de situatie krijgen dat landen gevaccineerde mensen juist gaan weigeren. Terwijl ándere landen uitsluitend gevaccineerden gaan toelaten. Een grens die effectiever zal blijken dan de Oost Duitse tankgracht en mijnenveld. Want wat is er enger dan besmettelijke mensen?

Dit ga je ook wederzijds krijgen op relatieniveau. “Vader tegen zoon of dochter: “Je komt niet thuis met een (niet) gevaccineerde.” (want steriel, shedder, domme mongool, wappie) Of op de werkplaats.

De mensheid zal zich op ieder niveau in no time van elkaar scheiden als vetdruppels van de soep. Het het zal zich uitbreiden naar alle entiteiten. Bloedbanken, ziekenhuizen, kroegen en bioscopen. Een apartheid die nu de “wappies” wordt opgedrongen, maar die straks wederzijds is.

De wereldbevolking zal zich sissend scheiden als waterverf van een vette koekenpan. Apartheid on acid, niet gebaseerd op ideologie, maar door wel verstane doodsangst voor elkaar. Zonder het huidige eenrichtingsverkeer.

De vraag is wie de echte zombies zijn straks. Of zijn we straks allemaal zombies in de ogen van elkaar?

God helpe ons.

Jan Bennink