Het Nederlandse volk kan het leven van het eerste kabinet Schwab nog behoorlijk zuur maken.

Volgens Sigrid Kaag van het door seks- en pedofilieschandalen geplaagde D66, komt er, nog voor de zomer, een volledig WEF kabinet, afgevuld met de bomenverbrandende eikeltjespyjama’s van Groen Links om de coalitie te stutten tegen een eventuele Groep Omtzigt.

Een kabinet onder leiding van een Nederlanders verachtende Palestijnse ijskast en de alom gehate leugenaar en Bill Gates vriend Rutte, met Edward Injectiespuithand, de Jonge als medisch conducător. Wie had dat nou verwacht?

Nou u en ik en velen met ons.

We zagen het gelaten aankomen. Sommigen al jaren. (“kuch”) Alles was overduidelijk perfect uitgemeten, gepland en voorgekookt, om precies op dit punt uit te komen. Met gekochte peilingen, het infiltreren en opblazen van oppositiepartijen, op US leest geschoeide poststemmen en andere trucs, extreme mediabias, vooringenomen tellers. Alleen Omtzigt was de tijdelijke spaak in het wiel. Het hobbeltje dat nog “genomen” moest worden. Pun intended.

Maar er is een schrale troost.

Het gaat straks niet meer om politiek Den Haag. De Tweede Kamer die wij traditioneel kiezen is verworden tot een machteloos en tandeloos klompendanstheater, waarin veel gesputterd en gezemeld wordt, maar waarvoor de kaarten allang zijn geschud in de achterkamertjes van globalistische instanties als de VN de EU en het WEF.

Het kabinet Kaag krijgt straks overduidelijk haar orders uit Zwitserland, Brussel en New York. En het WEF all star team geeft geen zier om kamer of kiezer.

Ze hebben hun marsorders en hun verse bij elkaar gefraudeerde mandaat geeft hen, zo denken zij, de macht dat alles minutieus uit te voeren.

Maar ze vergeten de Nederlanders. De Nederlanders die steeds duidelijker zien en voelen dat hun land en leven is gekaapt door krankzinnige piloten die de intercom hebben afgesloten en zich hebben opgesloten in hun covid-cockpit.

Steeds meer mensen worden wakker nu de transferunie een feit is, een geel vaccinatiepaspoort voor ons klaarligt, critical race theorie wordt uitgerold en de waanzinnige test- en prikplicht zich onstuitbaar uitbreidt naar de allerjongsten. De Moeders organiseren zich al. De optochten en manifestaties zwellen aan.

Alleen protesteren is echter niet genoeg. We moeten uit onze luie stoel opstaan en georganiseerd in actie komen. Samen beuken op die gepantserde cockpitdeur. Alleen dan hebben we straks de stuurknuppel en de koers weer in eigen hand.

We hebben ons land vaker terugveroverd op de wilde zee, ook dit globalistische gifmeer kunnen wij indammen en inpolderen. Maar dat gaat energie kosten. Bloed, zweet en tranen.

We moeten maatschappelijke bewegingen gaan bouwen; vreedzame maar gedecideerde belangenbewegingen, die de komende tijd snel zullen moeten groeien om op velerlei gebied een tegenstem te formuleren. Onze grass roots moeten het astro turf van Rutte in sneltreinvaart vervangen.

In 10 jaar Rutte zijn alle maatschappelijke organisaties, van pers tot studentenorganisaties, van kunst- tot vakbeweging, met het Rijk gelijkgeschakeld en financieel van hen afhankelijk gemaakt. Maatschappelijk overleg is een gemoedelijk gesprek van vingerpopjes geworden. Vingerpopjes van dezelfde hand. En tegen die hand zullen wij onze eigen machtige hand moeten ballen.

Wij zullen helemaal van de grond af moeten beginnen. We hebben scholen, universiteiten en ouderorganisaties nodig. Sportverenigingen (waar meisjes nog meisjes zijn en jongens jongens), vakorganisaties, werknemers- en werkgeversorganisaties en brancheverenigingen, kerken en zo voort.

Terwijl het WEF ons met hun Great Reset, surveillance maatschappij, klimaatpolitiek en hun gentherapie gaat bestoken en ons financieel de moeder gaat belasten, gaan wij als de wiedeweerga bouwen en verenigen. Lokaal. Regionaal en Landelijk aan onze eigen toekomst. En daarin gaat politiek den Haag maar een kleine rol spelen.

De enige partij die dat begrijpt, is het FvD.

3 Comments

 1. Renate Oosterbeek

  18 May 2021 at 16:21

  Dit is een vreselijk vooruitzicht en Nederlanders moeten hier tegen in actie komen.

 2. Veronica Siebenga

  19 May 2021 at 16:09

  Klopt. Tot nu toe zie ik alleen protesterende bewegingen, nog geen voorstellen tot andere acties dan alleen aangifte te doen. Dus heb via via de Nationale Bond tegen Overheidszaken aangifte gedaan tegen Rutte, de Jonge en alle medeplegers. Zie aangifteoverheid.nl. Ook weet ik dat meerderen dit gedaan hebben. Zo is dr. Reiner Fuellmich op internationaal niveau bezig de WHO aan te klagen en bezig met Neurenberg 2.0.
  Van andere acties wil ik graag op de hoogte gehouden worden.

 3. Briljant deze tekst weer compliment
  BULLSEYE

  Groet uit een zonnig Frankrijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *