They are coming for your children.

De menselijke kudde heeft een blinde vlek voor slechtheid. Het scherp van het slagersmes, wensen zovelen niet te zien.

Als een kracht te diabolisch is, treedt collectief een geestelijk gif in werking dat ons verlamt en velen van ons tot het uiterste uitdaagt, om alles dat overduidelijk het pure kwaad is, tot het bittere einde te vergoelijken. 

De massa kiest vrijwillig om dikke lederen oogkleppen op te zetten, die pas worden afgerukt, als de poort van het concentratiekamp ruimschoots is gepasseerd.

De sluipwesp spuit ons, nietsvermoedende rupsen, vol met haar eitjes, waarvan de larven vervolgens onze vet en ingewanden, langzaam maar zeker van binnen wegvreten, tot er een chitine schilletje overblijft, dat wegwaait in de wind.

In de Tweede wereldoorlog stond half Amsterdam te klappen en bloemen te gooien toen de bezetters in hun Krupp Protzes, BMW’s en Horches triomfantelijk over het Damrak en het Rokin rolden. 

Zo erg kon het toch niet worden? Zoals de melkboer in Soldaat van Oranje zei “ze gaven nog een fooi ook”.

Zo’n honderdduizend gedeporteerde Joden later, begon de hongerwinter.

Nu het vierde Rijk wordt gebouwd, zien we precies hetzelfde patroon. 

De New World Order en hun contemporaine “Heil Hitler” dat nu vrolijk “Build Back Better” heet, wordt afgedaan als een hersenspinsel, een samenzweringstheorie van gekken, terwijl de speeches en geschriften, waarin de perfide plannen openlijk en tot in detail worden besproken, zich opstapelen tot de blauwe hemel en de eerste concentratiekampen al operationeel zijn.

“You will own nothing and you will be happy.”

You? Dat zijn wij.

Opnieuw worden dissidenten voor gek verklaard en gedemoniseerd door de massa, terwijl de dictatuur middels een verstikkend tapijt van wetten, propaganda en verordeningen grijnzend over iedereen wordt uitgerold.  Hans en Sophie Scholl zouden ook in deze tijd, door de goede burger, aan hun oorlelletje, worden uitgeleverd aan de bevoegde instanties. Opgeruimd staat netjes. 

Ze vormen, ook in full vision of impending doom, nog steeds de meerderheid; de fatsoenlijke schapen, die haast huppelend de vrachtwagen inrennen, met de zoveelste gifspuit die hen de vrijheid zou teruggeven nog in de poot. Op weg naar de rust van het inktzwarte niets. De troost van koele meren. 

De rest van de kudde die nog even door mag knabbelen aan de dorre pollen, berooid, maar dolgelukkig achterlatend in een mist van happy drugs en “vaccins”.

Nu heeft de duivel altijd de neiging haar hand te overspelen. Hubris is een van haar zwakste punten. De Duivel leest gelukkig geen Sun Tzu.

En daarin, die fatal flaw of evil, schuilt mijn laatste hoop op een collectief ontwaken. Een einde aan de silence of the lambs.

Want ik ben benieuwd hoe pappa en mamma reageren nu de gelakte tengels van Beëlzebub zich openlijk uitstrekken naar hun lammetjes. 

Hun bloedjes. Hun Sterre en Tijmen. Hun oogappels. Hun kostbare lievelingen. 

En dan heb ik het niet eens over de bloedpropprik, waar zoveel ouders, zelfs na Kjeld Nuis en die Deense voetballer, nog steeds met alle vier de bokkenpootjes intuinen.

Maar over The San Francisco gay men choir. Volwassen kerels, die met heldere, spottende stemmetjes, precies uit de doeken doen, wat ze met onze kinderen van plan zijn. 

Ze komen ze halen. 

Net als Adolf Hitler ooit deed met de Joden, maken ze geen geheim van hun intenties. Ook al dragen ze geen zwart of veldgrijs, maar vrolijke regenboogkleuren. Ook al kijken ze niet bars en schreeuwen ze bevelen, maar zingen ze liefjes liedjes. Het is hetzelfde duivelsgebroed.

“We are coming for them. We are coming for your children.”

De link mag niet worden ingesloten. Ze hebben liever niet dat we er over praten. Maar kijk toch maar even. https://www.youtube.com/watch?v=ArOQF4kadHA

Zouden pappa en mamma schaap dan eindelijk wakker willen worden uit hun zomerslaap? 

Of zijn ze zelfs te lam om voor hun kinderen te gaan staan? 

Hora ruit, tempus fluit.

Vind je mijn werk mooi, goed of zelfs belangrijk? Je kunt het hier ondersteunen.

Vind je mijn werk goed, mooi of zelfs belangrijk? Deel deze post dan zoveel mogelijk! Ook kun je mijn werk ondersteunen met een donatie!

24 Comments

 1. Merijn de Lange

  17 July 2021 at 10:10

  Ik hoop nog steeds dat je zo ongelijk krijgt…..

 2. Beste Jan
  Fenomenaal stuk
  Uit het leven gegrepen
  https://youtu.be/cdpLB70bT5Y

 3. The art of war is of vital information to the state.
  Ik denk dat de duivels in pak het boek wel lezen.
  Maar ik denk,met angst, dat je gelijk hebt.

 4. Top Jan, een klein redactionele opmerking: er staat 2x over in het stuk over Amsterdam 😘

 5. Maarten Vasbinder

  17 July 2021 at 11:00

  Over valse nichten gesproken

 6. Hoi Jan, dit zijn mijn gedachten sinds lange tijd, al mijn woorden, waarschuwingen, worden door de meeste in de wind geslagen…
  Gelukkig niet door iedereen! Er is nog hoop! #dankjewel!

 7. The gay agenda is here! Ze zingen het
  echt!

 8. Prima stuk. Mijn hoop is trouwens op het Lam wat een Leeuw blijkt te zijn. (Bijbel, Opb. 4 en 5)

  • Wendela van Beurden

   18 July 2021 at 09:04

   Precies dat is ook mijn hoop… net als in Sun Tzu je koest houden ondergronds alles van de vijand gadeslaan en vastleggen en ze dan allemaal uiteindelijk voor het gerecht slepen..

 9. Triest maar waar. Dank je wel Jan.

 10. Ware woorden.
  En ja, dat is zo’n beetje het allerstomste dat een dergelijk gay-koor kan doen (eerder hadden ze ook al een vrolijk dansje dat het zo LEUK is om je te laten vaccineren).

  • Het is helaas niet het enige…
   De rare actie van pvda-raadslidje Biemond tegen het burka/niqaabverbod met (oh, oh, wat creatief) zes regenbooggekleurde ‘burka-queens’.
   COC juichte het toe.

 11. Nieuwe Geluid

  18 July 2021 at 11:00

  Wilt u vooral NIET van de geschiedenis leren opdat u m herhaalt, beste burger!

 12. Over 30 a 40 jaar zijn er geen mensen meer hopelijk. Ik ga het helaas niet meer mee maken ,ben ik al te oud voor. Had me wel leuk geleken om het diertje mens te zien uitsterven

 13. Wappie Watch

  18 July 2021 at 14:09

  Wat een gestoord wappie verhaal…

  Zwakzinnig begint het nog niet eens te beschrijven.

  • Wappie watch watcher

   19 July 2021 at 12:59

   Ben je een trol of controlled opposition? Als beide faal je want je reactie lokt niks uit. Als je niet verder komt dan termen als zwakzinnig en wappie zonder inhoudelijke echt te reageren kan je beter stoppen.

   On topic, wat de deepstate gecreëerd heeft de laatste 4 eeuwen is machtig maar het is een domino systeem. Als 1 valt zullen alle stenen vallen want hun Modus Operandi is gebaseerd op angst, rijkdom en chantage en niet op vertrouwen, liefde en respect. All eyes on Arizona.

 14. Beste Jan,

  De waarheid en mooie woorden, het lijkt bijna niet te doen maar je flikt het ‘m toch.
  Helaas de waarheid. Om mij heen zie ik af en toe iemand bijna wakker worden maar tot mijn spijt werkt de waarheid voor velen als een versterkend slaapmiddel en men keert nog meer naar binnen. Ik hoop dat het goedkoper, de Fransen geven hoop.

 15. Pascal Zorenc

  19 July 2021 at 07:30

  Beste Jan,
  Ik ben zeer in de indruk van jouw verhaal. Maar nog meer van je inzicht. Ik een zoon van een Sloveense vader en een Oostenrijkse moeder. Beiden opgetogen in den oorlog met beiden vaders in de oorlog. Ben dankbaar voor deze waarheid. Opa (Sloveen) partizaan en vechten tegen de Duitsers. Opa (Oostenrijker) vechtend met de Duitsers. Beiden kwamen in Nederland door de liefde en troffen zich. Beiden geen oorlogsmisdaden en beiden anti Hitler en anti Nazi. Beiden tegen oorlog en beiden voor de vrijheid en mensen. Eentje gevochten in het verzet. Eentje gevocht in de hell van Stalingrad. Vele verhalen heb ik als kind gehoord van beide. Hun ogen vol tranen. Hun ogen vol pijn. Hun preek voor mensenrechten en liefde. Hun respect voor respect en vrede. Vaak opgesloten in hun hoofden. In hun vreeslijke verleden. Zij vertelde mij steeds. Geloof nooit wat ze je vertellen, denk steeds zelf, ga op zoek naar de waarheid. En verwacht dat ze niet eerlijk met je zijn voor deze staat. De mensen zijn gewoon vaak de dupe. Handel maar denk. Leer van je fouten. Maar blijf niet staan. Ze zijn er beiden niet meer. Maar deze schande blijft hun gelukkig ook bespaard.

 16. Samenvattend: homo’s komen als een combi van nazi’s en pedo’s onze kinderen halen en onze wereld ‘overnemen’. En dit soort narcistisch pseudo-intellectueel haatzaaien mag gewoon in Nederland? En dan ook nog verspreid worden door een fractieleider met 5 zetels? Nederland zakt steeds dieper weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *