Een land van Lelysteden.

Klik op het beeld voor de mooie woorden van Kiki Hagen .

“Deze mooie duurzame aarde doorgeven kan, als we zuiniger omgaan met grondstoffen en energie. Dat zal onze levens veranderen, maar ons bestaan hoeft er niet ongelukkiger op te worden. #aardedag #earthday”

Also sprach Kiki Hagen.

En tijdens haar mooie woorden, opende China een kolencentrale en drie vliegvelden.

Ook verloren acht Congolese slaafjes hun leven in de lithium en Kobalt mijnen, om haar IPhone 12 en haar Tesla van een accu te voorzien.

Tijdens de lieve woorden van Kiki Hagen stuurde Nederland 170 tanks naar de slagvelden in Oekraine; stalen monsters die niet op elfenwindjes en kabouterscheetjes rijden , maar wolken diesel verbranden én jonge mensen.

Tijdens de mooie woorden van Kiki Hagen, voer opnieuw een file supertankers vol LNG op bunkerolie den Rotterdamse haven binnen en een vloot van vrachtschepen vol omgehakte bomen uit de laatste oerbossen, om onze biomassa behoefte te voldoen.

Tijdens de ambitieuze woorden van Kiki Hagen, werd Nederland, door slimme jongens in stekker Porsches, met gewatteerde jasjes en poedelhaar, omgekat van een trots land dat beroemd was om haar prachtige landschappen en vergezichten, onder een lucht vol schapenwolkjes, tot een troosteloze grijze vlakte van giftige turbines, velden van glas en plastic, gigantische distributiedozen, ontredderde, ontaarde bewoners, die elkaar kennen, noch aanvoelen, laat staan van elkaar houden. En wijken vol containerbouw van ribbelstaal, grijze flats en spiegelruiten.

Ons water werd vergiftigd tijdens de mooie woorden van Kiki Hagen, net als onze mensen met leugens en mRNA spuiten en onze kinderen werden verminkt, zo niet lichamelijk door het afhakken van hun edele delen, dan toch geestelijk rijp gemaakt voor de “one love” brigade, die we het hele jaar moeten vereren met vlaggen die de regenboog bespotten.

Onze regen werd vergiftigd zoals onze geesten, onze geestdrift, onze rechtsstaat en onze vrijheid. En onze God vervangen door iets veel en veel mooiers, geboren uit de droom van Kiki Hagen.

Een land van Lelysteden.

Bedankt Kiki Hagen.

P.s. Dit stuk is geïnspireerd op de tweet van Ines van Bokhoven aan Kiki Hagen, Ines is degene die alle eer verdient.

Vind je mijn werk goed, mooi of zelfs belangrijk? Deel deze post dan zoveel mogelijk! Ook kun je mijn werk ondersteunen met een donatie!

9 Comments

 1. Bert van Heemst

  23 April 2023 at 09:14

  Goed gedaan Jan ! Om een klein misverstand over D’66 uit de weg te ruimen. Van Mierlo had het over ‘een stille revolutie die kanalen graaft van de burgers en hun frustraties naar de centra van de macht’. Hoe Alinsky wil je het hebben ? Nu liggen de kanalen er, ze werken goed, en nog blijven mensen hem de hand boven het hoofd houden ‘want het was zo’n sympathiek iemand’ en beweringen als ‘hij zou zich in zijn graf omdraaien als hij het huidige D’66 zou zien’? En inderdaad, de bruine haak-‘vlag’ verdient niet eens de vergelijking met een regenboog.

 2. Het gaat niet over een betere wereld, maar om het verkrijgen van de totale macht over ons, het plebs. De zoete woorden van dit soort idioten, worden net zo vaak herhaald als nodig. Totdat iedereen de nonsens gaat geloven. Dit hersenspoelen begint al in het onderwijs en de gekochte MSM werkt er aan mee. Behalve wij, de wappies die hun zieke plan door hebben. Steeds meer.

  • Zo is het.

  • Idd beste Johan.

  • Neem ons onze waarden af!
   Onze manier van doen.
   Onze geschiedenis, kan niet meer we verliezen de link met toen.
   Ons geloof, vervangen door spullen die vervolgens ook niet meer mochten bestaan. Waardoor je door de producent een schuldcomplex wordt opgespleld, ga er maar aan staan.

   ESG carbon credits als moderne aflaat, verlos u schuld aan moeder Aarde.

 3. Ja, zelfs Moeder Aarde krijgt het etiket “Duurzaam” opgeplakt door zo’n postmoderne zalvende muts, waar er zo onderhand duizend van in een dozijn gaan.

 4. Renate Sigrid Oosterbeek

  23 April 2023 at 11:50

  Geweldig weer Jan, ook ik roep dit steeds en de mensen kijken me aan of ik gestoord ben en roepen dan ‘waar maak jij je druk om’ ik gun mijn kinderen en alle volgende generaties ook een mooi land zoals ik het gekend heb zonder een kabinet dat van de werkelijkheid is vervreemd en totaal geen boodschap heeft aan de burgers, de werkende mens is een geldmachines geworden niets meer en niets minder.

 5. Ja Jan.. keihard raak daarom diepe buiging, hoewel je dat niet op prijs zal stellen, daarom Chapeau!

 6. Dat “mooie woorden” is ironisch?

  Het komt op mij over als zelfgenoegzame woorden, iemand die zichzelf een hogere moraal aanneemt dan een ander. Een religie die vooral lijkt op de hellige inquisitie, of dat letterlijk zo is kan ik op dit moment niet bewijzen. Een raad van beroerten.

  Doch wij allen zijn als een onreine, en al onze gerechtigheden zijn als een wegwerpelijk kleed; en wij allen vallen af als een blad, en onze misdaden voeren ons henen weg als een wind. [Jesaja 64:6]

  Een alternatief hier:
  Na jarenlang te zijn verteld om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, blijkt dat CO2 wel eens goed voor ons zou kunnen zijn! Wie wist dat de oplossing voor klimaatverandering was om onze planten high te laten worden van CO2 en ze als gekken te zien groeien? En wie heeft er dure grondbehandelingen nodig als we alleen nog wat CO2 de lucht in hoeven te pompen en de planten de rest laten doen? Misschien moeten we het “Koolstofbemesting” gaan noemen in plaats van “Koolstofvervuiling”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *