Rosanne Hertzberger. Waarom Kuifje in Wuhan niet bat shit crazy is.

Wij, deplorables, die het NRC niet in de kattenbak, laat staan op de leestafel verdragen, kennen Rosanne Hertzberger vooral als het gekortwiekte meisje met de “crazy eyes”, dat af en toe door de NPO en RTL wordt ingezet voor “wet jobs”, zoals iedere main stream media journalist of columnist af en toe macaber corvée heeft in dienst van het establishment.

Zo riep ze ooit, met vurige oogjes, als boos rollende knikkertjes, op tot een adverteerdersboycot van Geenstijl, dat toen nog geen verholen overheidsfiliaal annex mondluier winkel was. 

En u herinnert zich vast nog de uitzending, vlak voor de verkiezingen, toen zij, in een encirclement van wufte picadors, samen met SDG clown Harm Edens, de zich altoos op zijn eigen spiegelbeeld afrukkende FD nicht Joep Dohmen en Jan Jaap van der Wal, wiens malle gezichtje ter plekke zodanig van haat vertrok, dat zijn hazenlip nog kostelijker uitkwam, de taak had om public enemy nr1 Thierry Baudet, nog eens wat puntige gifstokken in buik en rug te steken. Een klusje dat ze gretig en vlijtig op zich nam. Wat rolden haar kijkertjes mooi, wat vertrok haar mondje tot een boos pruiltje Wat was ze boos op die intens gemene Thierry. 

Rosanne is altijd al een braaf kattenkopje voor het baasje geweest. Als het gaat om het pootje haken van afvallige politici, het slopen van alternatief geluid, maar ook qua Covid plandemie, doet Rosanne graag publiek haar plasje om haar plaatsje op de Olympus van het polderestablishment veilig te stellen. 

Je moet dan ook op je qui-vive zijn als uitgerekend “roloogje”, op televisie pontificaal een dissidente opinie gaat verkondigen: een Wappie mening, die tot voor kort, strikt verboden terrein was voor de main stream Rosanne’s van deze wereld.

Bijna anderhalf jaar na o.a. Van Wolveren, Steve Bannon en Adam Curry, kwam zij, na op 22 mei op twitter openlijk wat getwijfeld te hebben, met de TV “scoop” dat het corona virus wel eens uit een “gain of function” lab in Wuhan China zou kunnen komen en niet uit een kom vleermuizen soep!  

“No shit sis.”

Het leverde een prachtig tafereel op. Katje Rosanne die trots met het verrotte lab leak vogeltje in haar bekkie, bij Humberto binnen kwam paraderen om de “unieke scoop” bij een geschokt studiogezelschap en dito vele miljoenen kijkers voor de Wibra pantoffels te gooien. 

Een opmerkelijk tafereel. Al was het maar vanwege de de timing. Want Rosanne is behalve een matig schrijver ook een briljant microbioloog, met een Covid kritische partner, de schrijver Arjan van Veelen. Zij had dus al minstens een jaar van deze theorie moeten hebben geweten. En had er al veel eerder scherp over kunnen schrijven.

De verbazing en opgewonden geschoktheid op haar gezichtje blijft in dat kader een traktatie.

Nu kun je van Rosanne zeggen wat je wilt, maar ze is niet bat shit crazy. 

Dit meisje weet wat ze doet. 

Voor mij zijn er twee opties, waarom ze uitgerekend nu, tijdens de, door de MSM verzwegen val van Fauci en Gates in de US, met deze voor blue pilled normies zo grote “openbaring” komt. 

Of ze heeft gewoon staatscorvée, en is ze gestuurd om het bijna onhoudbare officiële Covid narratief om te buigen in een straks beter beheersbare of zelfs gewenste verhaallijn.

Of Rosanne is a cat on a hot tin roof, dat het hele Coronasprookje in de US ineen ziet storten en nu slim voor de gekaufte journalistentroepen uitschrijft, omdat zij beseft, dat wat er in de US plaatsvindt, hier altijd een maand later gebeurt.  

Zie in dat kader ook deze kostelijke reactie van muisje Koopmans op de gescherpte inktnagels van poes Rosanne.

Let op. Straks is Rosanne de heldin, de ware onderzoeksjournalist, terwijl arme sukkels als Maarten Keulemans die braaf het officiële narratief blijven volgen, straks de volle volkshoon over zich afroepen. 

Pek en veren? Daar heeft ons poesje geen zin in. 

Vind je mijn werk goed, mooi of zelfs belangrijk? Deel deze post dan zoveel mogelijk! Ook kun je mijn werk ondersteunen met een donatie!

14 Comments

 1. Wereld column! Heerlijk om te lezen.

 2. Jan wat kan je toch heerlijk schrijven. 🙏

 3. Nieuwe Geluid

  9 June 2021 at 12:21

  Het poesje loopt ook enorm te paniekmauwen over het levensgevaarlijk killervirus uit dat lab dat “zoveel schade heeft aangericht”. Dat ruikt erg naar, we gaan de lableak theory ombuigen om het gevaarlijke virus narratief te herbevestigen, terwijl de corona dissidenten met hun “zie je wel dat we gelijk hadden” onbedoeld gewillig meegaan in dat narratief, terwijl het dus de hele tijd een psychologische aanval is geweest. Onderzoeksadvocaat Michael Senger waarschuwde hier vanaf het begin al voor, hetgeen, uitvoerig beschreven wordt in dit artikel, met links naar zijn onderzoek hieromtrent. https://nieuwegeluid.nl/mensen-denken-dat-t-nu-voorbij-is-maar-deze-winter-begint-het-pas/. Zijn waarschuwing lijkt aan dovemansoren te zijn gericht, want ik zie dus overal mensen meegaan in het killervirus uit biowapen militaire lab narratief en niemand heeft het over de angstpropaganda en lockdownfraude die door de CCP en andere opportunisten is gepleegd.

  Wat je schrijft, mag gezegd worden, want katjes als Rosanne zijn hypermanipulatief en het is werkelijk stuitend dat dit soort sluwe, doch oerdomme figuren hun meningen maar zonder tegenspraak op nationale tv mogen verkondigen. Wordt er gewoon dommer van door naar haar te luisteren. Hoe dan ook, je laatste zin, vermoed ik dat het katje inderdaad geen zin in heeft.

  • bert raadhuis

   9 June 2021 at 12:53

   Maar juist hierdoor, waarde NG, wordt de verloochening zichtbaar! Toch?
   En dat lijkt een goede gang van zaken. Zo vindt immers ontmaskering plaats.

   We zullen weer zélf moeten gaan denken, in plaats van nadenken wat anderen ons hebben vóórgedacht, dunkt me.

   Rosanne, Jort, Marion, enzovoort; denken zij zélf over deze situatie?
   Of denken zij ná (papegaaien zij na), wat hen direct of indirect (programmering, scholing) is ingefluisterd (onderbewustzijn)?

 4. bert raadhuis

  9 June 2021 at 12:45

  Narratief??? Ik ken dat woord niet.

  Waarschijnlijk wordt hier mee bedoeld: “verhaal”?
  Maar dat woord deugt ineens niet meer?

 5. Maarten Verschoor

  9 June 2021 at 13:58

  Weergaloos.
  Smullen.

 6. Sigrid Oosterbeek

  9 June 2021 at 15:03

  Heerlijk om te lezen en prachtig geschreven.

 7. De pen tot aan de oksel in het azijn. Daar hou ik van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *